Resumé

Jag ♥ Mars

Bästa händelser i mars:
→ Jag har börjat jobba lite igen – vet inte om det egentligen är så smart men just nu
→ Mina nya solglasögon är beställda och uthämtade.
→ De dagar vi har vackert väder är så närande, jag är törstig på solskenet!
→ Påskägget jag fick av min mamma och pappa :’) fyllt med hudvård.

Bäst i magen i mars:
→ Burek med fetaost… ny obsession unlocked…
→ FroYo (hahaha, jag hatar mig själv, varför klickar jag ens publicera efter att ha skrivit ett så fånigt ord!)
→ Linsgryta med massa koriander.

Månadens klag:
→ Stor blogg klagar på andra bloggares sätt att skriva. Att hennes försvar till de få som känner som jag (dvs. anser att hennes kåseri snuddar vid raljering över personer som ändå är hennes kollegor eller läsare) är att det är ”roligt att förfasa sig” är ännu mer smaklöst. En stor bloggare får små bloggare att behöva känna skam över sitt eget innehåll. Det är inte elegant. Men det är klart, när hon tycker saker framställer hon det ofta som att det är rätt, när det egentligen är mycket subjektivt.
→ Kanske ska jag klaga över mig själv också som just skrev raljerande om en dessutom dåligt maskad bloggare alldeles här ovanför? Det tror jag hon kan ta, det måste ändå vara halva poängen med att hon skrev inlägget från första början.

Ovisade saker från mars:
→ Trummorna har trummats på… jag vet inte om jag visat det förr… kanske?
→ Jag har gjort några nya heishihalsband – jag är mycket förtjust i bajskorvshalsbandet.
→ Jag har somnat på min hand.
→ Vi har köpt take away från Lilla Torget och jag tog en vegetarisk sallad med rödbetshummus.

Detta tar jag med mig till nästa månad:
→ ”don’t look down
→ Om glaset är halvfullt, fyll inte resten med människor vars glas alltid är halvtomt.
→ Sluta storhandla..!

10 reaktioner till “Jag ♥ Mars”

  1. Dina månadslistor är alltid spännande! Något för någon av mina dagböcker tänker jag och blir återigen pepp på lite mer av den ”vanliga” dagboken. Hoppas din april blir en härlig månad! Hade jag bott där du bor hade jag sökt upp tunneln med Lev! och sugit in det med hela mitt innersta. Går du förbi någon dag så hälsa Lev:et från mig!

    Gilla

    1. Det låter fint, men det är just nu något fel i Lev-tunneln igen: det LUKTAR RÖÖÖÖV! Vi hade samma problem för några år sedan, jag undrar vad det beror på… men jag ska hälsa levet från dig, och jag ska leva :’)

      Gilla

  2. Det är så skönt när solen kommer tillbaka om den varit borta i ett par dagar eller månader 🙂 Varför sluta storhandla? Jag älskar att ha mycket mat hemma så jag kan vara spontan med matlagningen, blir aldrig något svinn här så det är inte så att jag köper mer än vi äter upp. Ha en fin vecka!

    Gilla

    1. Jag älskar också att ha mycket mat hemma, men jag har inte så mycket pengar och min storhandling blir dyrare än flera småhandlingar. Det är inte så att det blir svinn, snarare att det blir fulla skåp och mycket ingredienser och saker som aldrig tar slut – vilket jag ju uppskattar, men inte riktigt har råd med. Så nu får jag äta vad som finns och småhandla ruccolasallad tills jag är lite rikare 🙂

      Gilla

  3. Burek, alltså! (Eller den grekiska motsvarigheten spanakopita…) Kan det inte bli en hajp så att det går att få tag i lite enklare. Så smarrigt!

    Gilla

  4. Men åh kan du spela trummor?! Coolt!

    Och jag tror jag vet vilken bloggare du syftade på som skrev så där… tyckte också det var oskönt och lite pösmunk-varning på det. :/

    Gilla

    1. Kan och kan… men jag kan tillräckligt för att det ska låta bra och vara roligt, men det hade varit kul att vara duktig på riktigt!

      Visst var det det, jag tycker att det ganska ofta kan bli så där. Det är såklart bra att ha starka övertygelser, men just att racka på kollegor tycker jag är lite väl magstarkt i en blogg som läses av så många människor.

      Gillad av 1 person

  5. Jag gissar på att du skriver om Underbara Clara. Reagerade också på det inlägget….. Och sen hennes svar till dom som inte håller med, ”läs igen, du har inte förstått vad jag menar”. Kanske man visst gör bara att man inte håller med….

    http://hannaskrypin.se

    Gilla

Lämna en kommentar