Tänker • Gör

här kan man ha rast

Här försöker jag verkligen fylla dagarna med liv, nu när världen fylls med liv! Knoppar har spruckit och snön har smält. Ett tag undrade man ju! När jag åkte iväg en sväng för att köpa lunch landade jag på IKSU spa, men inte för att träna utan för att ha rast.

Det blev en 60 minuters rast istället för reglerade 30 minuter, men det spelade ingen roll just den här dagen eftersom jag hade jobbat över ganska mycket tidigare i veckan.

Jag är så glad att den här säsongen äntligen har kommit. Jag tar det lugnt, visst gör jag det, men runtomkring är det så väldigt mycket som spirar att jag är tvungen att smittas lite lite lite i alla fall!

14 reaktioner till “här kan man ha rast”

 1. Men så härligt att sitta i solen på rasten och äta glass.
  Jag for hem på lunchen idag, vilket är ganska bra. Få lite miljöombyte mitt på dagen.

  Gilla

  1. Jaa, har man möjlighet blir det definitivt något liksom mer återhämtande med att fara någonstans! Som jag till IKSU och en piggelin, hem hinner jag också, men bara om jag kör bil och det blir ju lite onödigt…

   Gilla

 2. Åh vad härligt och vilket perfekt ställe att spendera sin rast på. Helt rätt att du var där i en timme. Kramis ❤

  Gilla

  1. TACK 😀 ❤ Fick dock migrän på fredagen, så kunde inte jobba… ooops. Borde kanske inte tagit den där hela timmen ändå, men det tar man snabbt igen 🙂 Värt ändå, på många sätt!

   Gilla

 3. Åhh det ser helt underbart ut vännen ❤️ Önskar vi hade sånt väder men tyvärr har vi kallt, blåst och ibland lite hagel. Vill du byta? 😉 Hehe kramis ❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s