Tänker • Gör

en majdag på stranden

Nu känns det på riktigt som att det snart är semester, och på sätt och vis är det ju faktiskt det. Det som riktigt gjorde mig i sådan festlig stämning var gårdagen, vilken jag tillbringade med min familj i sommarstugan.

Havet glittrade som silver. Vi pratade oss hesa. Jag försökte läsa lite i boken som jag inlett i dagarna (Lärarinnan: je suis Elin Mild av Danny Wattin), men det fanns så mycket att ventilera att jag hela tiden tappade bort mig. Alla mina planer på att göra fint i friggeboden grusades av att det var så vackert väder och där vi låg bakom vasstuvan var det alldeles vindstilla. Vem vill gå in och städa då?

Innan kroppen har hunnit fatta att det är sommar räcker det dock med en förmiddag, så därefter avslutade vi med lunch, korsord och glass på altanen istället.

När jag kom hem igen vid 18-tiden kändes det som att jag hade varit borta en hel helg… det kändes märkligt att jag skulle till jobbet idag. Men då får jag längta istället!

10 reaktioner till “en majdag på stranden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s