Tänker • Gör

spela roll att dagarna liknar varandra

På morgnarna sitter jag på balkonggolvet och äter frukost, eftersom solen ännu inte nått soffan för att ge sol i ansiktet. På eftermiddagarna flyttar jag gärna tvärtom in ansiktet i skuggan för att inte råka få huvudvärk. När sommaren äntligen är på väg vill jag ju inte råka ut för att behöva gå in från den. Fräknarna gör sig påminda så smått och humöret stiger stadigt.

Istället för att gå ut och äta kokar jag korv med bröd. Istället för att beställa en dyr drink eller öppna ett vin blandar jag ihop en bål. Istället för att skicka tråkiga mail läser jag roliga bloggar. Istället för att må dåligt… mår jag bra.

Det finns såklart inga tveksamheter längre: jag är en vår- och sommartjej. Delar av den här sommaren kommer jag behöva göra en fin plan för hur jag ska stå ut när de varma månaderna är över, men det får bli ett senare projekt. Först måste måste jag ju skapa en sommarlista och allt jag vill fylla somamrkvartalet med! Just nu njuter jag bara av att det är som det ska vara – och bättre.

10 reaktioner till “spela roll att dagarna liknar varandra”

  1. Vad härligt!! Jag hade nog varit vårtjej om det var vår längre (vi får ju så sen vår) men nu är det mest den där maj-juni-juli-augusti som är mina ultimata!

   Gilla

 1. Låter så underbart att flytta runt ute på balkongen! Önskar jag hade en 😊

  I år är första året när jag verkligen upplevt att jag blommat ut ordentligt när det blev ljusare och varmare. Kanske håller på att bli en vår-sommar-hösttjej!! 😊

  Gilla

 2. Åh, fräknar, hihi, jag har också det och jag ÄLSKAR dem! Känner mig så fräsch och sommarfin och det känns verkligen som ett vår/sommartecken när fräknarna börjar titta fram, hihi!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s