Tänker • Gör

vilken helg att ha långhelg på

Förmodligen är det för att jag är svältfödd på solsken och värme, men jag kan inte föreställa mig en bättre långhelg att ha långhelg på.

Jag är lärare, och alla lärare lider i maj, så jag vet att kristihimmelsfärdsdag alltid är en väldigt välkommen torsdag. Men i år är det verkligen något extra. Jag lider inte och det är strålande sol. Maj kom verkligen med fullständig revansch i sitt öga.

Jag har nu nästan flyttat ut. Jag visste att jag skulle det, men i april kröp tvivlet på. Nu är tvivlet bortblåst, närmast bortglömt. Jag går in för att hämta saker att pyssla med eller för att gå på toaletten eller för att laga mat. Men jag äter här ute. Jag bloggar här ute. Jag läser böcker och lyssnar på musik och ser på film här ute, under soltimmarna.

Måtte vi få en sommar lika het som 2018 så jag aldrig behöver gå in, förutom för att ta en kalldusch.

10 reaktioner till “vilken helg att ha långhelg på”

  1. Jag förstår verkligen din glädje nu när det är varmt och skönt! Vi lever vårt liv i uterummet eller på altanen den här årstiden!
    Fortsätt njut!

    Gilla

  2. Jag tillbringar också mycket tid på min balkong och har även filmkvällar där. Vilken tur att vi fick sådant underbart väder denna långledighet. Kramis ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s