Tänker • Gör

en kväll på en balkong

I slutet av april trodde man aldrig att det skulle hända. Barmarken. Pirret i magen. Glittret i ögonen. Kvällssolen som inte skrämmer en in i rummens dunkel. Men då visste man inte vad halvvägs-in-i-maj betydde. Idag vaknade vi långsamt och det stod att det var 22,7 grader utanför fönstret då.

Och det höll i sig även på kvällen.

Jag fick hämta ut ett paket till Erik med en massa Warhammer-grejer och han satt och läste om de uppdaterade arméerna (eller nånting, jag lyssnade inte så mycket) och bokens bladsidor är förgyllda och gnistrade till i solen när han vände blad. Liksom ölburken som matchade så fint. Inte min, men snart kommer nätter då ljuset aldrig tar slut och då är dina färger blå.

Erik ska snart på spelning, men tyvärr är det inte riktigt min kväll för det. Kanske åker jag för att möta upp dem när de förflyttar sig från Teg till Centrum, men troligtvis avslutar jag här hemma och det gör mig faktiskt inte så mycket. Inte nu när det är ljust och varmt och ledigt!

Allihopa: ha en underbar lördag! Spelning och soffhäng är precis lika betydelsefullt, beroende på behov!

10 reaktioner till “en kväll på en balkong”

 1. Det är fantastiskt nu när våren kommer och hela sommaren ligger framför oss. Låt tiden gå sakta så vi hinner med allt som vi vill göra!

  Gilla

  1. Exakt, halt nu! Eller näää, för jag är trött och allergisk den här måndagen och inte alls på lika gott humör som jag brukar vara på måndagar. Så halt IMORGON! Då kan det få stanna upp, så allt det ljuva fortfarande är vid mina fötter 😀

   Gilla

 2. Av spelning och soffhäng är soffhäng tbh alltid mitt behov, även om jag väl gillar att gå på spelningar också. Men soffhäng är soffhäng. Alltid välbehövligt. 🙂

  Gilla

  1. Jag tror typ inte att soffhäng ÄR mitt behov, bara det att jag är så förbannat feg fortfarande. Men jag tror att när behovet på riktigt är, så är det fiiine! Jag ångrar INTE mitt soffhäng 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s