Tänker • Gör

det var kalas idag – ett stort ett!

Min mormors syster var med och startade Hannaskolan för 30 skolår sedan. Det är klart att det ska firas! Hannaskolan 30 år är inte illa. Nu hurrar vi för 30 till. Det fanns allt som hör ett kalas till: ballonger, hoppborg, popcorn, tårta, ansiktsmålning, musik… och strålande sol. Barnen verkade njuta av kalasbiten, personalen av solbiten. För nog var det på tiden!

Väl hemma hade jag ett vitt streck diagonalt över bröstet, från min axelremsväska. Solen har gassat och kroppen är inte van. Jag ser fram emot att vänja den, för jag är verkligen en gassare. Ge mig solsken och jag kan sitta på en och samma fläck i timmar utan så mycket som en spelkula att roa mig med.

Hoppas att ni också har det strålande, att vädret är som ni vill ha det och att ni har fått skratta minst tre gånger idag. Jag tror jag är uppe i 103.

8 reaktioner till “det var kalas idag – ett stort ett!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s