Tänker • Gör

musikalen frost ♫

Igår var jag på ett riktigt håll-igång till event: musikalen Frost! Efter jobbet så var det snabba ryck med att äta och byta om och åka iväg till Korskyrkan där det hela ägde rum. Jag tänkte vara glittrig och strålande, men det blev min pepitakostym istället. Inte lika mycket glitter… men kostym!

Det var en så härlig kväll. Skådespelarna och sångarna musicerade så det nästan flög blixtar i salen. De var alltifrån årskurs 3 till 9, med solister ur alla årskurser i princip. Hannaskolan i Umeå har en musikal varje år (förra året var det Shrek) som ett alternativ på Elevens val. Det är grymt!

För mig var nog det allra roligaste att få träffa föräldrar, syskon, kompisar på ett ställe som är ”avdramatiserat”. Tro mig när jag säger att musikalen hade intriger, spänning och fart; där var drama, drama, drama! Men på golvet där vi i publiken var just publik: så fint att kunna mötas! Med glädje! Städa ihop. Skratta och skoja ihop. Fälla en och annan tår ihop.

Jag kom hem sent på kvällen och sov oroligt, så den här fredagen ska jag faktiskt lägga fötterna på bordet istället för benen på ryggen. Ett galej per vecka är kanske vad kroppar tål när man är ovan… men den vanan ska jag verkligen öva upp!

10 reaktioner till “musikalen frost ♫”

  1. Tack så mycket! Det var mycket roligt att vara där och de var väldigt duktiga. Tack för den fina komplimangen, det är inte ofta jag har kostym så det gläder mig verkligen 😀 ❤

   Gilla

 1. Åh, så roligt!
  Förstår att du var uppe i varv!
  Det är ju så kul att se när alla är inne i sina roller osv. Kul grej att ha på elevens val 😊!

  Gilla

 2. Man kan säga att jag också hade kostym på mig och var med i musikalen. Jätte trevlig kväll, tyckte att vi matchade lite där

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s