Mat • Dryck

en riktig bloggmånad

Efter att ha inspirerats av Sanna kände jag mig verkligen manad att köra en riktig bloggmånad. Eftersom jag inte har ett lika spännande liv som henne skulle uppskattar jag önskemål om ni har några:

Vill ni läsa om något särskilt i maj?

Här kommer ett klassiskt dagboksinlägg: jag jobbade till 15:30 och ska iväg igen vid 18-tiden, så det ville sig inte bättre än att… den här fjällan orkade inte laga någon mat! Jag tänkte säga ”hann inte”, men jag menade verkligen ”orkade inte”. Det blev en påse från McDonald’s och jag tror att Erik också var nöjd med beslutet.

Han tog en QP-cheese och jag en McFeast utan lök (det är en av mina ”standard” från året jag jobbade på McDonald’s). Sedan må ni tro att det blev efterrätt också: en McFlurry Daim till Erik och en chokladmilkshake till mig (en annan standard från 2009).

Nu laddar jag upp inför att festa hela kvällen. Jag får berätta mer om det en annan dag, för nu flåsar tidens tand mig i nacken.

4 reaktioner till “en riktig bloggmånad”

 1. Gott med McFeast, det tog jag alltid när vi var på McD, då när jag åt kött 🙂 Skriv av hjärtats lust vettja, det som du vill skriva om, det är alltid det som är roligast att läsa.

  Gilla

  1. Jag tog McFeast om jag skulle äta middag eller liksom ”på riktigt”, men jag var också svag för vanliga lite blöta cheeseburgare. Jag tror att det är för att jag gillar pickles och senap så mycket XD

   Gilla

 2. Älskar donken, haha! Tycker dock inte om att de tog bort både wrapsen OCH en jättegod caesarsallad de hade när jag var tonåring. Sen tycker jag att deras cookie dough-glass är gudomlig, men den är ju också bara inne temporärt tyvärr, haha. Men ja, donken är najs! ❤

  Gilla

  1. Vaaa, det känns som att det bara är du och jag som älskar donken! Men jag gör också det! Kanske är det för att jag jobbade där, så jag vet att de har sådana extrema hygienregler och kontrollerar temperaturen i varje burgare de steker, samt att jag älskar att de har så extremt salta chips. Även när de saltar ”rätt” smakar de mycket salt… igår käkade jag på max. Bättre krisp i deras pommes, eftersom skalet är på och de är tunna och välfriterade. Men de smakade bara… potatis..? Donkenpommes är en annan grej!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s