Tänker • Gör

en dagscykel i humör

En dag tog jag jättemånga selfies, och råkade av misstag visa en dagscykel i humör. Det blev en märklig liten dokumentation. Men det är verkligen roligt att få avsluta dagen bättre än man påbörjar den.

Min icke-fungerande sköldkörtel och min koffeinabstinens ger morgnar med huvudvärk och förmiddagar med extrem trötthet. Eftermiddagarna är bättre då jag hunnit ha några lektioner, vilket är det roligaste med att vara lärare. Just den här dagen hade ett barn ritat ett porträtt av mig under dagens sista lektion och jag avslutade med fler rynkor, men glada ögon!

Tänk vad man kan hjälpas åt att skapa härliga, glada dagar. Kanske är det att ge en pingvinstång åt sin kollega, en kram åt sin man, en komplimang rörande en klass insats, en hjälpande hand åt en elev som behöver en eller en teckning åt sin lärare ♡

Nu är det långhelg. Jag gillar inte helgen lika mycket som jag gillar veckorna, som jag nämnde i det här inlägget. Men jag gillar att det är långhelg! Jag ska fånga den, efter bästa förmåga!

6 reaktioner till “en dagscykel i humör”

  1. Ja, det där med att se Människan, att lägga en liten, liten ansträngning på att se någon, uppmärksamma, lyfta, pusha, tacka… Ett av mina stora glädjeämnen i livet!

    Gilla

    1. Vilket bra glädjeämne! Jag är fortfarande upptagen med mitt eget skrot, så att jag glömt bort att se Människan. Ett porträtt påminde mig! 😀 Nu ska jag också aktivt lägga en ansträngning. Lite gör mycket ❤

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s