Tänker • Gör

babbel inför en vårkamp

Idag jublar jag för att det spöregnar! De hotade med snöstorm från söndag till söndag, men de nöjde sig med söndag, måndag, tisdag och nu står det regn. Halleluja! Jag har nog aldrig varit så glad över aprilregn. Man säger ”April showers bring May flowers” men nu är jag mest glad för att det kan spola ner snö och damm i dagbrunnarna. Det får man åtminstone hoppas.

Jag har hittills den här veckan ägnat mig åt att vara på jobbet och laga mat ur en matkasse jag glömde pausa. Och råkat bränna biffarna i min iver, men jag äter ju mest potatis i alla fall. Och potatisarna blev bra, efter att jag lagt till ungefär dubbel tillagningstid och trippla kryddor. Mesigt i matkassereceptet! Jag körde ICA:s familjekasse och är – när jag är frisk – alltid mycket nöjd. Nu när jag kört skonkost… vi får se.

Jag har egentligen ingenting speciellt att berätta, men eftersom jag ser att folk fortfarande är snälla och tittar in sedan min bloggiver i början av månaden vill jag ju titta tillbaka! 🙂 Särskilt nu när… det närmar sig.

Nu skriver jag det: hoppas att ni fortsätter kika in, för jag tror verkligen att magen börjar reda sig (vilken dödades av covid-19 och alla treo och diklofenak) och att min migrän börjar detsamma (trots att jag fick lov att sluta med treo, diklofenak OCH kaffe för att rädda tidigare nämnda mage). Det lättar! Gode gud, knack knack knack. Då kan jag ju starta om och leva lajf, som jag ju precis börjat och som ni vet att jag älskar.

16 reaktioner till “babbel inför en vårkamp”

 1. Vädret är som det är och det kan man inte rå på – men tycka kan man så mycket man vill! Här blev det riktigt kyligt igen, men sommaren ligger framför oss i alla fall.
  Vi hade matkasse ett tag, men slutade då jag tyckte att man blev bunden. Måste vara hemma och ta emot – måste fixa allt så inget behövde slängas, men ibland funderar jag på att börja igen! Ombytlig som få. Haha!

  Gilla

  1. Jaa, men då är det ju bra när det man inte rår på gör en glad 🙂 Vi behöver inte vara hemma och ta emot, vi hämtar upp. Eller JAG hämtar upp, eftersom Erik inte kör bil. Så vi har ett fönster mellan 15:00 och 20:00 då vi ska köra till utlämningsstället – himla smidigt 🙂

   Gilla

 2. Maten ser så god ut! Själv är min matlust så låg, och inspirationen till att laga mat nästan obefintlig. Det är konstigt det där, att matlusten är det första som försvinner när jag är stressad. Hungern finns ju kvar, och äta måste man oavsett. Suck.

  Gilla

 3. Vad härligt att du har fått regn och vädret kan verkligen vara lurigt under april månad. Tråkigt att biffarna blev brända från matkassen men potatisen ser riktigt god ut. Vad skönt att din mage börjar må bättre. Kramis ❤

  Gilla

 4. Så här års är allt bättre än snöstorm. I jämförelse med det är regn en riktig lättnad.
  Potatisklyftor med timjan är riktigt gott. Det brukar jag ofta krydda dom med.

  Gilla

 5. Ja vi har också ett förbannat aprilväder, snö kaos för att sedan vara 5 plus och de droppar från taken…igen hahaha xD Man är så gode less på det här, jag vill ha vår och slippa all snö..vill inte se skiten mer haha!! ÅHHH men så gott det där ser ut alltså 🥰🥰 Kraaam

  Gilla

  1. jag är också less… Tycker att vi kan bo där vi bor men då får det ändå vara NORMALT! Jag är van att vänta, men såhär länge brukar vi aldrig behöva vänta!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s