Listor • Svep

woho och buhu – v. 15

♡ Jag och Erik har båda haft påsklov och varit alldeles lediga!
♡ Vädret har varit så oerhört strålande: solen har uppslukat oss nästan dagligen.
♡ Min första sträng med liksom ”smycken för gardinstången” är färdig. Det är en gåva till mamma, men jag ska göra fler och fler och fler.
♡ Det är en hel del bakning under bältet vecka 15 med både pizzabullar och bröd.
♡ Jag har typ… fått tillbaka smaken. Även den jag förlorade förra gången, tror jag! Så då blir det väl ingen vegetarian av mig, trots allt.

♡ Jag har fortfarande inte varit frisk, alls faktiskt, och jag har inte gjort nästan något av det jag egentligen ville och planerade.

♡ Jag är åter i arbete, så snart jag är frisk är jag på jobbet och det tycker jag mycket om.
♡ Erik är i Stockholm några dagar och jag ska leva gräsänke-blues.
♡ Ska vädret fortsätta såhär så ska jag definitivt grilla, för det är så man gör.

I skrivande stund sitter jag på balkongen och känner doften från någon som grillar i närheten. Bara att känna lukt igen är en ynnest, men att sagda doft är grillat kött och grönsaker är ju helt enkelt ett cherry on top. Hur har er vecka varit?

16 reaktioner till “woho och buhu – v. 15”

  1. Jaaa, jag hade jättehärligt! Det var bra timing att vara gräsänka, för jag hade så mycket huvudvärk och skit, skönt att göra sånt ifred på sätt och vis 🙂

   Gilla

  1. Åååh, tack! Jag trivs inte inomhus, så jag är snabbt ute även med snö och kyla, eftersom min balkong pekar åt rätt håll 😀 Det blir gärna lä, och sol från morgon till kväll gör att det även idag när det är mulet blir liksom ”grundljust” 🙂

   Gilla

 1. Grilldoften är verkligen förknippad med vår och sommar för mig!

  Ja jag var sjuk påskveckan. Ser att du fortfarande är sjuk, stackare! Hoppas verkligen du kryar på dig snabbt 😊

  Gilla

  1. Men det stämmer, såååå mycket vår och sommar. Eftersom vi har balkong får vi inte grilla, utom i elgrill och tycker att det kan vara himla stämningsfullt OCKSÅ! Nu börjar jag repa mig, tack och lov.

   Gilla

 2. Snygg ny aheader! 😀

  Jag är inne i en sån där fas just nu där jag är galet trött hela tiden, sover som en klubbad, vaknar utvilad men det går fort över. Sjukt kvällstrött och orkar inget alls 😦

  Gilla

  1. Jag också!! Men kan vi vara allergiska? Jag brukar aldrig vara allergisk, men det sägs ju att man dör trötthetsdöden i början av en pollenkick. Jag har också svåra problem med min sköldkörtel, köar för operation men vi får väl se… jag brukar piggna till av solsken och utevistelser – det längtar jag efter 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s