Tänker • Gör

siste mannen ut och kut

Idag är jag totalt sängliggandes. Min förkylning kröp upp i ena bihålan och sedan knockades jag något alldeles. Tack och lov har jag köpt rejäla soffkuddar till min loungesoffa på balkongen så jag har kunnat ligga där ute ganska mycket. Jag har använt nässpray och mediciner, och i morgon så tänker jag vara frisk. Påsklovet försvinner ju från mig!

Mamma tog bilderna ovanför och skickade åt mig för att visa hur det våras i Umeå. Jag ska försöka ta mig an den. I morgon ska jag ge mig på att hacka fram min cykel som ännu sitter fast i ett av vinterns stora isblock. Sedan öppnar sig världen för mig.

Jag påminner mig själv om min vårlista, där jag gjort påfallande lite – men INTE om man jämför med tidigare år. Så jag väljer, bara denna enda gång till, att jämföra med tidigare år. Och göra mitt bästa för att växla upp i morgon!

2 reaktioner till “siste mannen ut och kut”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s