Listor • Svep

woho och bubu v.14

♡ Gott tranbärsbröd i butiken fick följa med hem. Det kändes värt!
♡ Sedan fick en brödmaskin följa med också och det var ännu mer värt.
♡ Jag och Erik gick till mottagningen ihop för första gången, det kändes värdefullt. Det var såklart innan min sjukdom bröt ut.
♡ Vi är båda lärare och har mot helgen till gått på påsklov för en hel vecka.
♡ Jag fick en medaljong av min mamma och pappa som påskägg, med Jesus och Sacré-Coeur.
♡ Min nygamla header, ett självporträtt av unga Ajli, har gjort återkomst. Men med fläta nu.
♡ Jag firade påsklunch med Erik genom att köpa Croque Monsieur från Le Croissant @ Avion.
♡ Tobias kom förbi med god påskmat från mamma och pappas buffé så också jag och Erik kunde ha kalas.
♡ Jag har tillbringat nästan hela söndagen i solskenet med en härlig bok.

♡ Att bli sjuk var inget vidare.

♡ Jag vill gå på bio och se Folk och rövare i Kamomilla stad.
♡ Ut och äta på Bishops arms eller Tapas bar deli.
♡ Åka utförsåkning, innan det är för sent.

Hoppas att ni har haft en underbar vecka 14 och en riktigt god och glad påsk.

12 reaktioner till “woho och bubu v.14”

 1. Jag tycker din header är supercool, och dessutom med färger som man blir glad av.
  Hoppas att ni båda är friska snart så att ni kan njuta till fullo av era påsklov.

  Gilla

 2. Vad underbart med ett ordentligt påsklov tillsammans! Är rätt säker på att det var covid jag hade jag med, det verkar gå runt igen 😦

  Gilla

  1. Jaa, det måste smitta enklare nu också, för vi har fyra vaccin var och har varit i utsatta situationer flera gånger utan att snappa upp det. Aja, det blev inte något livshotande på något sätt, men de över 90 ska man väl inte utsätta i onödan ändå 🙂

   Gilla

  1. Jag läste just ut Konrad Visslers egendomliga resa genom Ångermanland och jag tycker att den var väldigt bra. Jag tycker om lättlästa böcker och den här var lite blandning av feelgood och typ pusselroman. Jag tycker om det 🙂

   Gilla

  1. Wow, vad snällt, tack så mycket!!! 😀 Joo, covid på besök, det är andra gången jag har det men det var då inte trevligare omgång två. Men det går nog över snart 🙂

   Gilla

  1. Vad glad jag blir av din kommentar och även av din fråga 😀 Jag vill gärna berätta mer om den, ska ta med det i ett inlägg framöver också, för jag behöver spara recepten som blir bra också, men i princip är det en liten maskin med inbyggd ugnsfunktion. Man häller vätskan till brödet i botten (vatten, mjölk, olja, honung eller vad det nu må vara). Sedan häller man på de torra ingredienserna ovanpå och övers gröper man en liten grop för jäst. Sedan stänger man locket, bestämmer när brödet ska vara klart och trycker på en knapp. Maskinen knådar, jäser, knådar igen och bakar brödet åt en, man gör verkligen INGENTING! SÅÅÅÅÅ NICE för mig som INTE är duktig på att baka egentligen XD

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s