Tänker • Gör

ett steg i taget, en dag i sänder

”På tisdag ska jag rasta dig”, sa syrran förra veckan.

Idag är det tisdag och hon har rastat mig. Det blev en krokig och brokig liten tur i ett köpcentrum där vi också sprang på mamma och pappa en stund. Vissa saker gick, vissa saker gick inte – och det är väl så det ska vara när man övar. Det som gick gjorde mig väldigt, väldigt glad. Det var ju så länge sedan.

Har ni någon ”standard order” på olika ställen? Jag har det! Och de är gamla, för jag har ju undvikit så många ställen i så många år. Idag besökte jag och syrran Naked Juice Bar och jag tog Orange Ginger Fizz, vilket är en juice på apelsin, morot och ingefära. Det är samma som jag tog sist jag beställde det, vilket var februari 2018:

2018 var king. Jag har hävdat 2008, 2013 och 2018 som livets bästa år. Det gäller än! 2023 skulle nog kunna knipa en ärofull plats i livets bästa år. I alla fall om det fortsätter som det börjat. Var femte år, kan det vara så, njuter människan.

4 reaktioner till “ett steg i taget, en dag i sänder”

 1. Heja dig för att så mycket gått bra! ❤ Och ja, jag har också en del standarder, haha! Ett tag beställde jag bara chailatte typ överallt jag gick, haha, men det har jag kommit ifrån nu. Nu är det oftast te eller koffeinfritt kaffe som gäller när jag ska fika någonstans!

  Gilla

  1. Te är en höjdare, men Erik brygger så gott te att det känns som en waste när man går ut, eller åtminstone åt det hållet, hehe… men jag undrar vad min standard kommer bli nu. Din gamla, chailatte, beställer jag alltid från McCafé, men bryggd på havremjölk. MMMMM. Kanske håller mig till den, sött som synden, men vafan… lite synd… måste man ju få… ägna sig åt…. lalala

   Gilla

 2. Men vilka fina framsteg! Härligt att höra. Vår yngstas favoritfavorit då hon var liten var just Naked Juice Bar, men vi brukade beställa Mango Mania respektive Coco Sunshine. Mums! Det var länge sedan.

  Gilla

  1. Mango Mania känns det som att jag skulle älska. Kokos är jag inte så förtjust i, så coco sunshine skulle inte vara med på topp tre vad gäller beställningar, för det skulle jag inte våga. Min man älskar kokosmjölk och kokosyoghurt, han skulle nog ta den. Nästa gång överväger jag att ta någon som är baserad på kaffe, kakao eller typ… spenat. Bara för att jag KAN!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s