Listor • Svep

ett svep från måndag till lördag

Det var strålande att sätta veckans intentioner innan veckan börjat, för det har sannerligen hållit i. Efter jobbet i måndags slängde jag allt jox. Jag lämnade allt glas och all plast och all papp i återvinningen. Jag pantade alla Loka-flaskor (och köpte 12 nya, lalala). Sedan har veckan liksom… rullat på.

Det här med att ha ett nyårslöfte om att tillvarata vardagslivets lyckor… det är verkligen ett givande löfte.

Jag har druckit te, jobbat, varit på sjukhuset (det är mycket sjukhus nu, för jag försöker ta upp fighten med min sköldkörtel samt har bytt behandlare vid mottagningen) och besökt både Myrorna och Röda Korset med min mamma och pappa. Där köpte jag ett och annat nytt till mitt hem – det får man när man har rensat. En ut, en in.

Dessutom har jag varit på lunch, också med mamma och pappa. Vi köpte sushi från Majestic och en burek med spenat och fetaost att dela på. Jag tog två cali ura maki, en avokado och en räka, och allt gick bra. Jag älskar inlagd ingefära och wasabi. När jag är sugen på sushi är jag egentligen mest sugen på ingefära.

Helgen har börjat bra också, med att jag promenerade till ICA för att köpa frukost. Det kändes som utomlands, när man går och köper dagsfärsk frukost i någon liten bodega. Jag valde att laga fralla med serrano, tomater, ruccola och ost, samt en kopp svart kaffe i en av de nya kopparna jag köpte på Myrorna.

Och än är mycket kvar. Tack och lov!

2 reaktioner till “ett svep från måndag till lördag”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s