Tänker • Gör

spel, mat och sällskap

Jag som skulle ha en bloggvinter har alldeles kommit av mig. Men jag har i alla fall fyllt veckan. Jag har haft vinter i mitt lilla hem.

Ena dagen åt vi Västerbottensostpaj, varmrökt lax, skagenröra och andra goda grejer. Senare spelade vi spelet ”kan du ta en HINT” som jag fick i ett pressutskick en gång. Lovely. Kan ni gissa vilka charader vi gör här nedan? Nää. Jag är Phoebe från Friends och Fanny är kometen Hale-Bopp!

En annan dag kom våra vänner över på meze och vi lagade hummus, falafel, tabbouleh, sallader, potatisklyftor och annat gott. Vi hann inte med något spel, utan pratade mest ikapp. Det började lite guppigt genom att ugnen gick sönder, men tack och lov har vi en airfryer som vi satte i bruk. Ganska bra mitt i allt, eftersom vi annars aldrig skulle ha kommit oss för att lära oss den.

Det har varit riktigt pissväder, så att fylla vintern genom att flytta roliga saker inomhus känns jättebra. Jag längtar efter utomhus! Men det är inte bråttom.

15 reaktioner till “spel, mat och sällskap”

 1. Fina dagar i januari! Här i Stockholmsområdet har vi också grått och trist väder. Då är det glädjande att ha ett hem med god mat och trevligt sällskap.

  (Sent) Svar: God fortsättning på året! Jag uppskattar att du delade med dig av några rader om årsskiftet. Tack för det.

  Kram

  Gilla

  1. Oj, det har jag nog inte, jag vet inte ens om den kvalificerar. Men det viktigaste för mig: hundra kilo persilja och så femtio kilo mynta. Färska örter är livet 😀 ❤

   Gilla

  1. VERKLIGEN tur, hann nääääästan få ett psykbryt, men jag lyckades dodga. Det var så fint för Linnea, kompisen som var här, skrev ett sms: vi tar pizza om det krisar! Så jag lugnade ner mig och pallade trycker så att säga.

   Gilla

 2. Vilka roliga aktiviteter, bortsett från ugnen då, haha, men det verkar ju som att ni löste det finfint! Det där spelet verkar väldigt roligt, haha! ❤

  Gilla

  1. Haha, det är så sjukt roligt spel, men man känner sig lite dum ibland, ska göra charader på typ New York… man vet i huvudet att man göra frihetsgudinnan och ”the big apple” men ingen annan fattar XD

   Gilla

 3. Så mysigt att hänga med go’a människor tillsammans med prat, god mat och spel. Vi har också haft pissväder, men idag lyser solen! Nu ska jag jobba en stund till, sedan blir det långpromenad. 🥰 Hoppas du får en fin helg! 🙏

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s