Tänker • Gör

tillbaka!

Idag går jag tillbaka till jobbet efter två veckors salig ledighet. Ena halvan av mig skulle kunna ta minst två veckor till, men mest är jag glad över att återgå. Mitt liv blir så mycket roligare av att jobba: jag tar mig upp i god tid och sover bättre om natten, jag träffar fler människor och får många fler ståtimmar, jag är oftare på andra platser än min soffa och väl i soffan återhämtar jag mig istället för att bara döda tid, jag får in mer rörelse per dag och jag får in rikare pauser per dag.

Tillbaka. Och det är jag nu. Insnöad förvisso, men tillbaka!

12 reaktioner till “tillbaka!”

  1. Jag tycker också att det är skönt att komma tillbaka till skolan och rutiner, även om en del av mig också känner att det hade varit skönt med lite mer ledigt, haha. Känner så igen det där med att soffan blir mer till för återhämtning igen istället för att bara döda tid! ❤

    Gilla

  2. Jag kände lite samma för att komma tillbaka till jobbet. Jag hade gärna varit hemma lite till men det var faktiskt väldigt skönt och roligt att jobba igen. Är glad att jag får jobba nu och sen kommer jag ju få väldigt mycket ledigt fr.o.m. mitten av april och typ resten av året 😛

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s