Hälsa • Ohälsa

om vi hade en Big Brother-kamera…

… skulle mitt liv vara tråkigt att titta på.

Jag har ett bra liv, men särskilt händelserikt är det inte. Detta tror jag kommer förändras i år. Jag tror att det händer saker i mig. Och om jag gör en ”ett foto i timmen” om ett kvartal eller två så tror jag helt ärligt att det inte kommer se likadant ut som det hade gjort idag.

I januari nosar jag nyfiket på alla förändringar – de som redan är i rörelse och de jag fortfarande förbereder eller sparar till. Jag närmar mig frihet. Jag fnissar mig närmare och närmare det ohejdbara bukskrattet, och jag övar på självmedkänsla när det kvittras mindre än det morras.

Saker händer. Fortfarande och varje dag!

18 reaktioner till “om vi hade en Big Brother-kamera…”

 1. Jag känner också för en hel del förändringar under detta år och vill bryta mitt ekorrhjul. Så kul att du förbereder dig inför dina mål. Kramis ❤

  Gilla

 2. Men veeeem har ett händelserikt liv egentligen? Insåg idag att mina föräldrar (70+) nog gör mer saker ”utanför vardagslunken” än jag.. den insikten följdes inte av en nöjd känsla :)))

  Och du! Anar jag en försiktig hoppfullhet i det här inlägget? Nästan lite FRAMTIDSPEPP? Det är en otrolig känsla så håll hårt i den isåfall, surfa på vågen liksom! Känner nästan lite samma? Nått bra hände med mitt mindset vid årskiftet!

  Pusspusspuss ❤

  Gilla

 3. Hahah jag håller verkligen med om att livet inte är så himla intressant, eller i alla fall inte vad man själv tycker! Men precis som kommentaren ovan tror jag att det händer saker fastän man inte lägger märke till det själv. Hade man sett sitt liv med någon annans ögon hade det säkert sett lite mer spännande ut! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s