Tänker • Gör

nyårsafton 2022

Okej, jag får börja det här inlägget med samma caveats som julafton 2021: ”här kommer den, som inte lär vara intressant för någon annan än jag själv”. För att läsa om saker i efterskott är så himla tråkigt. Men inte för mig som var där tror jag!

Som jag skrev på självaste nyårsafton gillar jag den, oavsett vad som händer på den. I år åkte jag och Erik till min mamma och pappa. Det känns som en fin revansch efter julafton som jag inte pallade.

Jag är inte med barn. ”Ungdomarna” fick sitta vid barnbordet som när vi var små. Det var perfekt, för jag kunde slappna av på ett helt annat sätt än vid ”sittning”. Vi njöt av snittar till champagnen, kalixlöjrom till förrätt, älg till middag och glass med varma hallon till efterrätt. Men det tog jag ingen bild på.

Efter 22-tiden körde jag hem i ovädret, men till och med det gick bra. Jag såg på gullig film, Erik spelade Dwarf Fortress och sedan såg vi strålande Lena Olin läsa Nyårsklockan. Sedan började jag 2023 med att gå och lägga mig att sova (i vanliga fall sover jag vid tolvslaget) och fick en riktigt god natt. Det verkar lovande, detta!

10 reaktioner till “nyårsafton 2022”

  1. Vilken mysig nyårsafton! Jag säger som dig, jag gillar nyårsafton lite oavsett hur man firar den, det är så najs med den där nystartskänslan! Och barnbordet, haha, ett sånt har vi alltid haft på mammas sida då vi är så många kusiner och det sitter fortfarande i trots att den yngsta av oss fyller 21 i år, haha! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s