Tänker • Gör

2023 är runt knuten

Gott nytt år i förskott!

Förra året var det jag och Erik. Ibland har vi lagt till ett stycke Viktor. Ibland ett stycke Néa. En gång har jag haft fest (aldrig mer!). Några gånger har vi firat i fjällen. Två gånger i Thailand. Ibland är vi hemma hos mamma och pappa. När vi var små brukade vi fira hos Torgny och Maria.

Jag är övertygad om att det nya året kommer bli gott. Jag älskar nyårsafton. Om det är något jag gillar att fira så är det ett nytt år. Det ter sig kanske märkligt, med min kristna värdegrund och allt det där, men det gör väl inget. Lite märklig måste man få vara!

Jag tycker inte att det spelar så stor roll vad jag gör. Men jag är klädd för det och redo för det. Vad det sedan blir får vi märka om ett par timmar.

Gott nytt år och tack till alla som har läst, kommenterat och inspirerat mig här inne under det gångna året. Jag är övertygad om att nästa kommer slå 2022 på käften. Liksom 2022 slog 2021 på käften.

2023!

10 reaktioner till “2023 är runt knuten”

 1. 2022 var ett s..tår både för Sveriges del, i världen och privat så 2023 får gärna bli bättre. Nu är ju nyår en dag jag inte alls tycker om som du vet. 🙂 Har dock precis kommit hem efter nyårsbön i kyrkan och satt mig i soffan framför ”Sisi” med vovven och väntar in kalabaliken ute vi 12 slaget och förhoppningsvis går det bra för min hund även i år.

  Gott nytt år och ha det så trevligt vad det än blir ni gör. Kram 🙂

  Gilla

  1. Världen och Sverige kan man väl ta väldigt lite ansvar för på egen hand, men mitt eget år kan jag i alla fall råda lite över misstänker jag och ämnar jag! Min nyårsafton blev precis så peppig som jag ville att den skulle bli, faktiskt snäppet bättre ändå. Att sitta med lilla vovven och vänta ut nyårsfirandet låter också PRECIS som det ska, i synnerhet för dig som inte tycker om den dagen. Det är bara ett datum och det kan passera obemärkt som alla andra datum man vill sopa undan snarast 🙂 Jag hoppas att din hund och du klarade er ❤

   Gott nytt år och många kramar!

   Gilla

   1. Så tacksam för att min hund tog upp hela min säng ( är en Golden retriever) och sov så tryggt och gott utan att ens lyfta på ögonen då de värsta small precis utanför fönstret. Glad matte med andra ord) 😊

    Nu lämnar jag 2022 och försöker göra 2023 bättre utan att bry mig så mycket om vad andra vill och tycker och strunta i mig… ska bli snäll mot mig själv med och inte bara alla andra. 😊

    Kram

    Gilla

  1. Klänningen blev utbytt hehe, men förevigad i alla fall. Jag bytte den för att den kliade något så vansinnigt! Så kan man inte fira in ett nytt år, nej icket då!Gott nytt år ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s