Tänker • Gör

gå till ”inställningar” och uppdatera

Igår skulle jag på IKSU för att hämta såväl dagsljus och bastu som massage och lite träning. Men det blev ett helt annat projekt: motorvärmaren hade brunnit. IGEN. Det var knappt ett år sedan sist, jag har en ny stolpe, en ny kupévärmare och en ny motorvärmarsladd. Så snopet.

Vilken tur att det här hände efter mina nya krafttag i tisdags. Jag kan nu se klarare. Jag bor så nära stan och jobbet att det inte är hela världen om så själva bilen brann upp. Pengar är inte en motiverande kraft för mig, jag är tacksam att kunna laga bilen i januari. Mamma och pappa erbjöd mig sitt garage att låta bilen smälta i, vilket ledde till en gårdag i mina föräldrars varma hem. Jag fick fika, lösa korsord och bli ompysslad. Bilen fick några externa kupévärmare och lyckades bli ganska stilig. Och inte en enda bild tog jag.

Erik var på Avatar och efter första timmen var han redo att gå hem. Han hade plats i mitten, så han vågade inte och satt hela filmen som är över tre timmar. Jag bjöd på daal när han kom hem. Vi åt tryffelost och sesamkex. Erik spelade bas. Jag spelade Super Mario World.

Idag ska jag lyssna på ljudbok. Vila.

16 reaktioner till “gå till ”inställningar” och uppdatera”

 1. Oj vad länge han fick sitta där och det måste ha varit jätte jobbigt. Vad mysigt att du blev ompysslad hos dina föräldrar. Kramis ❤

  Gilla

 2. Så tråkigt att bilen behöver lagas igen. jag beundrar din inställning till situationen. Den situationen hade typ förstört hela mitt år, haha. Mamma har haft så mycket problem med bilen det här året och varken hon eller jag kan något. Hon behöver ha bilen för att ta sig till och från affären bland annat. Senast i måndags ramlade regskylten av så vi har försökt få på den och köpa nya grejer osv. Idag funkade det äntligen. Hon har en regskylt på bilen igen!

  Gilla

 3. Alltså, jag blir ju spänd på att höra varför Erik ville gå från Avatar. Hade längtat efter uppföljaren, men har blivit lite mindre ivrig av de förhandsskvaller jag hört…

  Gilla

  1. Nej, men längta på, det är ju så himla subjektivt! Hans första ord var ”den var alldeles för lång” och han tyckte inte ens att den blev bra förrän efter ca 1,5 timme, hehe…

   Gilla

 4. Ojdå, det blev ju inte riktigt som du tänkt förstår jag, men låter ju himla trevligt ändå! Åh, jag vill verkligen också se Avatar, men är lite skeptisk faktiskt om jag orkar sitta så länge på bio, haha. xD Det är lite skönare att kunna se sådana filmer hemma när de är så långa tycker jag, men vi får se om Conny lyckas övertala mig, för jag vill väldigt gärna se den. Hoppas du får en jättebra fredag! ❤

  Gilla

  1. Se den hemma låter som ett vinnande koncept, men det beror förstås på varför man ser den. Det är ju vinnande att se på bio vad gäller stooooora maffiga vackra miljöer. Men fortfarande…. lång tid. Hehe.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s