Tänker • Gör

olja på elden och blåst på glöden

Först och främst: tack för alla som har kommenterat här, på instagram och i verkliga livet de senaste dagarna. Vilka stjärnor jag har omkring mig! Vilka sällsynta lyckopengar ni är.


Bara att plita ner skisser på hur jag vill att 2023 ska bli gör mig alldeles glad. Ni vet ju hur jag blir. Jag är fortfarande mitt uppe i min senaste nystart. Ni vet ”när jag flyttat så…” och nu har jag flyttat . Men när jag började planera mitt nästa årsskifte påmindes jag. Jag påmindes. Peppades.

Jag gjorde en sådan film av bilderna i min kamerarulle eftersom min telefon sa åt mig. Det var ögonöppnande: alla bilder utom två var från i somras. Det fanns en bild från inflyttningsfesten och en bild från mitt första besök på ångestmottagningen. Resten var sommar. Alla andra har jag raderat. Man kan ju bara inte ha det så att man bara lever lajf på sommaren!

Nu har jag i alla fall fått lite extra olja på elden, på bästa tänkbara sätt. Kul, va!

10 reaktioner till “olja på elden och blåst på glöden”

  1. Det här inlägget var ögonöppnande för mig. För det slog mig att om jag tittar igenom mina bilder från i år så är i princip alla från resor. Några enstaka bilder från i somras när jag gick längs Göta Kanal finns kanske också.
    Även om alla fina ögonblick i livet inte hamnar i kamerarullen, en sådan enkel sak som att titta på en bra film eller meditera förevigar jag inte, så känner jag ändå att det nog är dags att fylla tiden mellan resor och sommar med mer minnesvärda ögonblick.

    Gilla

    1. Jag öppnade ögonen på mig själv. Jag vet att man såklart inte måste dokumentera allt och inget. Men just att inget finns kvar, det känns så. Allt det andra förlorades liksom? Och jag som vill minnas. Och leva livet emellan!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s