Tänker • Gör

knyter ihop säcken!

I morgon är det julafton och det känns mycket, mycket märkligt. Den smög sig på, eller? Jag tror inte ens det är så, jag tror att det har varit så himla mycket grejs – positivt som negativt – som har tagit upp tankar och tid att det här med julafton varit oerhört bortprioriterat.

Det gör ingenting. Det är bara ett datum. Jesus föddes lix på hösten. Några firar på juldagen. Folk med andra trosuppfattningar firar andra saker, andra tider på året. Man måste ingenting.

Inför julafton har jag varit på IKSU spa och tagit dagsljusterapi och varm maskinmassage i ett riktigt elakt skulderblad. Jag har pusslat, det gör man på jul. Köttbullar har rullats och lagts i frysen inför morgondagen. Min amaryllis slog ut. Jag har tagit jullov!

Allt är klart. Jag håller på att avrunda året. Det har vänt och blir ljusare och ljusare för varje dag. Nu du! Jag har några tidsinställda inlägg, men snart ska ni se att den här bloggen kan bli en oas av glädje. Eller kamp, kamp är också bra. Pannben och fighter att tas och vinna! ♡ Nu du!

2 reaktioner till “knyter ihop säcken!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s