Tänker • Gör

tidig helg – ha en god en!

Vi har haft skolavslutning i Backens kyrka. Nio minuter tog det att åka dit. Helt sjukt. Var bor jag ens!? Idag frågade min kollega om jag ibland stannar upp och tänker att någon kommer ta min lägenhet ifrån mig. Lite så är det. This is too good! Men jag vet att ingen kan. Den är vår.

Jag går nu in i ett jullov. Jag är lärare, så jag har sådana. Det känns jättebra att få tid att ordna upp saker och ting, dels inför nästa termin men också här hemma. Fira jul, såklart, men det känns ganska sekundärt. Jag har fixat allt inför sagda jul, så nu får den komma och gå bäst den vill. Orka.

God jul i förskott!

8 reaktioner till “tidig helg – ha en god en!”

 1. Underbart! God jul, på alla olika plan!!! Och så fint att se den där bilden – morfar är ju från Backen och tror att det är morfars farfars gravsten jag ser i bild. V Forsman. Mitt Ume-arv är något jag ska utforska mer en vacker dag! Hoppas att ditt lov nu blir allt du behöver. ❤️

  Gilla

 2. Vill bara önska dig en riktigt God Jul och ett bra jullov🙂
  Nu vänder det och vi går mot ljusare och varma tider, det gör mig glad.
  Ska bara försöka njuta av julen och sen klara av nyårsafton först ( vet inte varför men har alltid ängest hela nyårsafton)

  Väldigt fina bilder från kyrkan 🙂

  God jul 😊🎅

  Gilla

  1. det gör mig glad också. Jag gillar nyårsafton, men hatar julafton. Och jag klarade dessvärre inte av att fira julafton i år, men skit samma: nu är det över. Och du får tänka samma kring nyår: hoppa över skiten om du lider för mycket. Vad gör det om hundra år? Vad gör det om 100 timmar, ens!

   Många kramar, god jul!

   Gilla

   1. Ja, jag ska vara hemma med hunden ( bra ursäkt vid nyår att jag inte vill lämna henne ensam den kvällen 😂).
    Blir god mat, godis och en bra film 🙂

    Gilla

   2. ÅÅÅÅÅÅH, helt rätt, vad fint! Stor kram till dig, hund, mat, film, godis! Jag ska planera in att besöka mamma och pappa på nyårsafton eftersom jag inte klarade det på julafton. Men om jag inte kan ska jag försöka visa självmedkänsla istället för skam och ält. Alltså… jag tror typ att jag kommer klara det, för alternativet är så förbannat tråkigt XD

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s