Tänker • Gör

it’s a heart ache

Jag är så trött på att vara sjuk nu, att jag vägrar vara det mer. Lite så. Jag tänker inte ens nämna C-ordet som florerar. Nog är det alldeles tillräckligt som det är med alla RS och influensor och liknande. Håll er hemma, håll era barn hemma, håll avstånd och sluta inte tvätta händerna för allt i världen.

Detta är min söndags göromål för att må bättre, fylla eftermiddagen och utan att ta ut mig för mycket:
♡ Göra den långa duschrutinen med inpackning och skrubb
♡ Dammtorka, dammsuga och torka golven (med hjälp av Erik)
♡ Diska och tvätta (också med Erik)
♡ Lägga ansiktsmask i ljussken för ultimata hemmaspakänslan
♡ Planera en hälsosam matvecka med mycket grönsaker
♡ Dricka mycket vatten och örtte

Det är verkligen skillnad på min allmänna ”känsla” här jämfört med i förra lägenheten. Jag längtar efter att vara frisk så att jag kan börja utforska mina grannskap och göra mer saker, men vem skulle inte längta efter det? Men fortfarande: vi är ju här! Vi är ju flyttade! Nya livet har inletts! Allting vänder!

12 reaktioner till “it’s a heart ache”

  1. Krya på dig vännen, ja blev själv sjuk för ett tag sedan. Tog två C snabbtest som såklart visade negativt men symptomen fick mig att bli orolig, var så likt de symtom jag hade senast jag hade C. Kan ha varit biverkningar efter mitt tredje C vaccin. Ta hand om dig fina du ♥️

    Gilla

  2. Krya på dig, och härligt med din nyfikenhet i den nya lägenheten och området! Heja att vara nyfiken, tänk så spännande livet blir då!! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s