Tänker • Gör

hemliga små prompts: köttätande

Ni som bloggar på WordPress vet att inläggen är uppbyggda i block. Blocket där man bara ”skriver” går såklart under pilkrow-paragraftecknet ¶ och texten ”Skriv / för att välja ett block”. Idag var ”Skriv för att…” utbytt mot ”Vad är dina känslor om att äta kött?” och jag vet inte varför. Tror ni att WordPress har en rolig utmaning i december där de ger en hemliga blogg prompts i koderna?

Mitt svar på köttfrågan är så tråkigt (ideologiskt tycker jag att det är rent vämjeligt att föda upp intet ont anande djur för att sen’ äta upp dem, men i praktiken är jag nästan allätare… och jag vet inte hur det går ihop) att jag inte kommer skriva om det. Det känns inte som att någon är intresserad av det i alla fall. Det var inte därför jag gick in på WP idag utan bara en överraskning när jag väl kom in.


December har börjat som decembrar börjar. Jag är fortfarande sjuk i en förkylningsliknande historia, men jag har varit sjukanmäld från jobbet och försökt vila upp mig. Det faller några snöflingor ibland, som sedan smälter bort lite senare på dagen. Jag tänder ljus i hemmet och har olika slags slingor: gräsliga med färgglada plastlampor och varmvita utomhusljus. Erik kokar mig kaffe på morgonen och te på kvällen.

Livet är fint. Snart blir jag frisk. Sedan är det lov. Och 2023 påföljer.

Jag ser inte på serier. Lyssnar inte på poddar. Jag har inga TV-kanaler och spelar P2 Klassisk morgon från radion. Jag läser bloggar jag tycker om och avföljer alla andra. Jag har gjort min instagram privat och rensat följare.

Livet är fint under min sten.

Utan förändring: inga fjärilar!

13 reaktioner till “hemliga små prompts: köttätande”

 1. Jag har faktiskt inte lagt märke till dessa koder och visste inte vad det är. Något som jag nu bör ta reda på. Tack för upplysningen och krya på dig. Kramis ❤

  Gilla

  1. SÅKLART!! 😍 instagram renset handlade inte om samma sak riktigt, inte samma motivation bakom, utan det rensandet handlade mest om att ta bort alla elever, för att underlätta att privatliv är privatliv för både dom och för mig ☺️

   Gilla

  2. SÅKLART!! 😍 instagram renset handlade inte om samma sak riktigt, inte samma motivation bakom, utan det rensandet handlade mest om att ta bort alla elever, för att underlätta att privatliv är privatliv för både dom och för mig ☺️

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s