Tänker • Gör

jag ropar ”hej”, sprattlandes i bäcken

dominobrickorna har fallit.
nu måste det vara färdigt.
jag ropar ”hej” sprattlandes i bäcken.
simkunnighet hjälper inte.
minns då att det är OK att vada.

Min höst började bra, sedan hände den första sjukanmälningen vid ett migränanfall. Efter det har det ena och det andra rasat. Hela november har eroderat mig så smått. Jag tycker mig se liknande mönster i andras bloggar. Det känns ganska bra att skylla på november, för nu är november snart slut.

Det finns inte hur många dominobrickor som helst, till slut är banan raserad och man kan bygga upp igen. Vada över bäcken. Jag ropar ”hej”, säljer skinnet och räknar kycklingarna – för nu börjar jag bygga. Häng med.

12 reaktioner till “jag ropar ”hej”, sprattlandes i bäcken”

  1. Fyyy för migrän alltså 😦 Har själv haft otur med sjukskrivningar..så less men det finns förklaringar till varför kroppen och psyket kraschar också 😦 Snygg blogg du har bwt 🙂 Kram

    Gilla

    1. Så är det förstås, kroppen är klok. Men det är irriterande när det blir nästan virus på virus på virus på virus! Tack så mycket för dina vänliga ord om min blogg. Tack! Kram!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s