Tänker • Gör

saker och ting

Jag behöver ingenting. Jag har exakt allt jag behöver för att kunna leva ett rikt liv! Men eftersom jag fyller år i november känns det ändå roligt att drömma om saker och ting. Önska mig, rent hypotetiskt. Inte av någon, men i största allmänhet!

En gång till måste jag få skriva det: jag ska flytta. Det är vältajmat att flytta den 19 november och fylla år den 20 november, för peppen som finns i att drömma om alla färger och stämningar jag vill ta med mig till hemmets alla rum vinner över icke-peppen i att bli så förbannat gammal. Riktigt hur gammal låter jag vara osagt…

CamilleKerstin FlorianAlba

Luddig inredningVarma färgerSovplagg

RottingSimrishamnTextilier

Le CreusetDekorativtNaturmaterial

Det känns riktigt, riktigt bra att veta att jag har allt jag behöver. Det känns också riktigt, riktigt bra att drömma framåt och tänka på sådana saker som inredning och dekorationer. Jag tycker att det är så roligt! Och saker som får mig att gå igång är värda att greppa hårt. När det är höst och det är mörkt: drömmar är livet.

6 reaktioner till “saker och ting”

      1. Nää, jag har önskat mig hörlurar, men jag kan också köpa hörlurar själv så det är ingen riktig liksom… jag vet inte, jag tycker att jag är så himla tråkig som inte önskar mig saker!? Men det är såklart gött att vara nöjd och att vara självständig…

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s