Listor • Svep

100%

Snart har det gått en arbetsvecka efter semestern. Jag jobbar heltid för första gången på hela nio år! Jag är så himla glad över att äntligen, äntligen, äntligen ha fått gå upp i tid.

Jag måste jobba hårt för att behålla mitt fritidsliv när jag nu jobbar 100%. Jag vill verkligen det, jag vill verkligen både och. Nu när jag äntligen har börjat få min fritid och frihet tillbaka är det inte dags att förlora den. Den här veckan har jag klarat det… ganska bra. Vi tar oss en titt:

Jag har grovplanerat alla mina ämnen och årskurser minst fram till höstlovet. Slutade vi där? Nej, nej, nej, jag åkte på Iksu spa för rodd, funktionell träning och lite vila i ljusrummet efteråt. Nu börjar det snart behövas, för titta så mörkt det börjar bli i stugan om kvällarna. Jag kan verkligen leva på att jag och min syrra Fanny hann med åtminstone en stund på sandstranden.

Här ovanför ser vi andra glimtar från veckan: jag hängde lite med Erik på bågskyttet eftersom han fick punktering och var satt att låsa upp klockan 20:00. Att promenera tar över en timme och det tyckte jag att han kunde få slippa. Jag körde från Norrmjölegården där vi var på kick-off för att få utbildning, träffa styrelsemedlemmar, sjunga och grilla.

Annat jag har gjort den här veckan:
♡ Varit hos tandläkaren och lagat ett hål fast jag egentligen inte vågar.
♡ Varit på lägenhetsvisning, en som jag verkligen vill ha. Men ligger sjua på…
♡ Ätit ”ute” två gånger (bara från Subway och Burger King, men för mig är det stort).
♡ Träffat farmor, hennes kille Gunnar, mamma och pappa!

16 reaktioner till “100%”

 1. Hoppas du haft en fin sommar, Ajli! Det har i alla fall set riktigt gött ut på bloggen ❤ Är så nyfiken på ljusrummet, vad är det för någonting? Bara ett ställe för typ ljusterapi? Kram!

  Gilla

  1. Ååååh, din blogg är tillbaka, vad glad jag blir! Eller det kanske har varit nouwtrassel, men jag har inte kunnat besöka dig. Min sommar var KING!!

   Ljusrummet är ett ställe för ljusterapi, men inte ett sådant vitt rum utan ett vanligt fint med träpanel och tapeter med björkar, i högtalarna är det fågelkvitter och sådan ”spa-musik” och så typ fjorton solsimulatorer som imiterar äkta solljus, man blir till och med lite brun 🙂

   Gilla

 2. Men så underbart för sig! Hoppas det går bra nu med 100% på jobbet!
  Klokt tänkt; att vårda din fritid. Det är faktiskt viktigare än jobbet. Det är ju där man hämtar kraft, återhämtar sig, vilar, njuter och gör det man vill. Fastän man har ett bra jobb som man trivs med. (själv är jag lite less på mitt jobb, men det är nog bara en fas, jag försöker hålla fokus på min fritid och sånt som ger mig kraft)
  Jag håller tummar och tår för att det går bra med jobb och fritid! Tips från en ”gammal tant”: det är ett jobb och good enough räcker såååå långt!

  Gilla

  1. Tack för tipset, unga dam 🙂 ❤ Jag tycker det känns jäääättekul att jobba heltid, verkligen! Tjänsten som fyller upp mig till heltid varar endast en termin, men ändåååå!

   Gilla

 3. Vilken dundervecka det låter som! Jag behöver ta inspo från dig och bli bättre på att leva även när jag jobbar. Känns som att det alltid blir ”jobb, laga mat, äta mat, sova”-spinnet för mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s