Listor • Svep

semestern i siffror

Jag har varit på fik, restauranger och serveringar 10 gånger.

Under semestern läste jag ut 7 böcker.

Jag har badat i havet, Umelagun och sjön 13 dagar, men oräkneliga gånger.

Den här semestern har jag varit på livemusik och föreställningar 5 gånger.

Jag har sovit borta 5 gånger, jämfört med förra semesterns 1 gång.


Resten av tiden har jag… ja, vilken resten av tiden? Jag har umgåtts med min familj på gräsmattan och legat på stranden, varit på bio, jag har druckit resorb på balkongen, jag har förlorat mot Erik i sommarens traditionsenliga Yatzyturnering, sett hundra avsnitt ”Aussies try each other’s…” och lyssnat på Sommar i P1.

Det här var en bra semester för mig. Jag är så tacksam.

10 reaktioner till “semestern i siffror”

  1. Det är faktiskt ett rödbetsbröd med chévrekräm som är klämt i mackjärn. Underbart. Och du har rätt, det har varit en semester precis som jag ville ha den. Kanske ville jag sova mer i sommarstugan, men det gör ingenting. Det är så nära att det går bra att köra emellan.

   Gillad av 1 person

 1. Åh vad härligt du har haft det och så många böcker du har hunnit läsa. Jag har själv lyssnat en hel del på ljudböcker. Kramis ❤

  Gilla

  1. Ja jag har haft det jättebra 😀 Skulle aldrig ge mig på att klaga på vädret, nej, även om jag är lite ”ledsen” att värmeböljan stannade vid Gävle typ och vi fick bara vanlig svensk sommar här uppe. Kram

   Gilla

 2. SJU böcker var riktigt bra! Jag är inne på min fjärde för sommaren nu, haha, det tycker jag är väldigt bra med tanke på att jag jobbat under sommaren och har tappat läsningen lite under min studietid. Man orkar inte alltid läsa för nöjets skull när man plöjt diverse texter och böcker under dagen, haha, men vill verkligen hålla igång läsandet nu i höst när jag verkligen kommit in i det igen! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s