Tänker • Gör

minst antal lager vinner

Min syster skrev till mig: ”Vad ska du ha för höststil?”. Jag vet inte om hon mindes tillbaka till DET HÄR inlägget eller om hon bara känner sin lillasyster tillräckligt väl för att veta att tankarna varit där och nosat.

Mycket längre än det jag skrev i förra inlägget har jag inte kommit och inte ett enda plagg eller pinal har jag bytt till mig eller köpt. Jag nålar bilder på Pinterest, som är så vackra och put-together och effortlessly beautiful att de knappt går att räkna som inspiration, utan mer som att ägna sig åt något slags fan-girlande.

Då är jag extra tacksam över att: det är inte höst. Jag behöver inte fundera på kläder än. Jag behöver inte ens bära kläder än! Igår var jag i sommarstugan från 10:30-15:30 och förutom kisspaus var jag inte ordentligt påklädd eller inomhus en enda gång.

Jag kom ner på stranden, tog mitt korsord och min bok, min filt och min stol – ja, alla attiraljer som hör stranden till. Fast det slutade med att mycket gick ut på att lyssna på de Sommar i P1 jag har missat. Kanske för att jag var ensam i stugan = ingen att surra med. Ibland gick jag och doppade fötterna i havet. Ibland satte jag mig upp för att titta på ”flygskolan” (måsarna och deras barn som övar flockbeteende och flygbeteende – det är knallgulligt). Ibland tog jag en pommes pinnes eller en Daffy. Men jag gick aldrig in och jag stängde inte av Sommar.

När jag steg upp var mina öron vita av en heldag med on-ears.

Idag är kontrasten inte fullt så stor.

Det var värt det.

13 reaktioner till “minst antal lager vinner”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s