Tänker • Gör

o, vad världen nu är skön

Jag har fortsatt att tillvarata saker. Jag har gjort saker även när de är läskiga, och även när det har varit jobbigt har det alltid varit värt det en bit in eller i efterhand. De små segrarna är också segrar.

Tack vare mina små segrar har jag idag varit på brännbollsdag med mina elever och efter det åkt ut till havet och umgåtts med min mamma. Och all grönska!

I sommarstugan hade de börjat forma granarna och satt ut grillar och skulpturer. Mamma har anlagt en liten rabatt runt ”min” altan och det ska växa ärtskidor och blåklintar där.

Vi har fikat falu rågrut med Västerbottensost och kallrökt skinka, druckit kaffe, mumsat Sundborns Punch och lyssnat på både regn och vågor (vädret idag var hett men omväxlande). Grönskan är faktiskt ganska makalös med tanke på hur lite det har regnat.

Jag längtar redan tillbaka.

12 reaktioner till “o, vad världen nu är skön”

 1. Vad skönt att du är så duktig på att ta dig ut och trotsa det du upplever otäcka eller jobbiga. Precis så man ska hantera rädslor osv. 🥰 Brännboll var det då länge sedan jag var på. Lät ju roligt!

  Gilla

 2. Men så härligt! Och ja, det är grönt och skönt nu, helt magiskt och jag är så avundsjuk på ”din” stuga. Fast vi har ganska bra gård, så jag klarar mig.
  Va roligt för dig att det går framåt och att du kan göra saker och njuta av dem. ❤️

  Gilla

  1. Jag är avundsjuk på din gård, hehe, bor i en liten lägenhet. Men det är klart, med mammas och pappas stuga i närheten känns sommaren som räddad ändå 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s