Tänker • Gör

allting kvar och ändå

Det har varit lite radiotystnad ett tag. Jag har levt livet. Tagit vara på allting. Det här är ju egentligen de allra bästa dagarna i livet: när man har ”allting kvar”.

Det är sommarvärme och ljusgrön grönska, jag väljer skuggan ibland och har t-shirt på mig hela dagar. Ute som inne!

Jag lägger lapptäcken av filtar för att fika och spela spel i skuggan under björkarna. Jag spelar brännboll eller övar lyra. Eller bara lyssnar på musik och ligger med ansiktet i solen.

Jag njuter (ja, det har jag gjort – nästan ingen fruktan längre!) av fika med människor jag tycker om: kollegor dukar upp det stort på arbetet. Andra dagar promenerar jag till kvartersfiket Crosta och köper med mig äppelrutor hem.

Efter jobbet dukar jag upp på balkongen och äter middag i skuggan, med bara ben och bara armar, med min man. En dag ska jag köpa ett bord till balkongen, men till dess fungerar knän OK!

Jag tränar mer. Jag promenerar i närområdet, tar zoner i turf och tar i så det gör ont i utomhusgymmet. Bara ett tag såklart. Och sedan en eller två dagar efteråt.

Allt det här fyller jag mina dagar med. Ändå har jag allting kvar. Vilken lyx!

18 reaktioner till “allting kvar och ändå”

  1. Men det är ju verkligen verkligen verkligen så, det är nu livet BÖRJAR! Men man ska ta tillvara tills det riktigt drar igång också 😉 (Jag kan fortfarande inte kommentera nouw-bloggar så du vet, men läser när du skriver som vanligt :))

   Gilla

 1. Låter verkligen som om du gör det bästa av dagarna som erbjuder fint väder! Låter helt fantastiskt att få ligga på en gräsmatta och njuta, spela brännboll och äta middag på balkongen 🥰

  Gilla

  1. Ja verkligen, det känns ljuvligt. Alla får ta efter 🙂 Men jag vill göra det bästa av dagarna med dåligt väder med 😀 Igår när det ösregnade åkte jag till mamma och pappa i sommarstugan ändå. Det kändes lyxigt.

   Gilla

 2. Det låter verkligen HEEELT fantastiskt, precis så som man vill leva livet! ❤ Jag måste bli bättre på det där av att njuta när jag fikar! Ofta blir det att jag äter lite av bara farten utan att tänka efter och njuta, haha, eller så kommer den där tanken att "åt du inte lite för mycket nu?" eller liknande, men jobbar på det! Mat är till för att njutas av!

  Gilla

  1. Åh, vad trist att också du ibland är i bojor vid ätande. Men man kan inte trolla, jobba på det och utmana sina tankar är allt man kan göra 😀 (Kan fortfarande inte kommentera hos dig :((( )

   Gilla

 3. Det ser ju helt fantastiskt ut! Jag är inte ofta på YouTube, men prenumererar på dina filmer där och fick något meddelande om att du hade laddat upp något. Så smarrigt det såg ut! Ännu godare än på bild.

  Jag hoppas att du, och ni, får en fortsatt fantastisk sommar, med eller utan balkongbord. Lycka till med letande av nytt boende och fortsatt öppnande av vad du mäktar med socialt. Vad bra du är! Heja.

  Gilla

  1. Waaat, vad snällt 😀 Jag är inte så mycket på YouTube heller, tror inte jag följer en enda vloggare, utan mest kyrkor och matlagningsprogram, haha! Men jag gillar att kunna posta rörligt material och är så glad att du tittade 😀 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s