Listor • Svep, Tänker • Gör

några saker du kanske inte visste om mig

Efter inspiration från Elsa Billgren kommer nu några grejer om mig som jag tycker är lite trevliga. Om du är en tillfällig klickare lär allt vara nytt, men jag tror också att ett och annat är nyheter även för folk som känner mig eller har läst länge. Vi ser väl!

♡ När jag var liten skrev jag fan fiction om Rune Andréasson… skaparen bakom serien Bamse – Världens starkaste björn. Jag var så förtjust i Rune.

♡ Jag har tåring på mig dygnet runt och året om. Även alltså i strumporna och kängorna på vintern, i springskorna, i pjäxorna… och jag tror att jag är inne på år sex i rad nu.

♡ Fram till 2021 avskydde jag frukt i mat, sedan fick jag en konstig hormonell craving en dag och i veckan har jag till och med köpt pizza med ananas på, med flit.

♡ Jag är en sådan otrolig omtittare/omläsare/omlyssnare att när någon skriver eller säger ett ”fun fact” om Vänner (Friends), Harry Potter och My dad wrote a Porno har jag vetat det i flera år, så det är inte ”fun fact” längre, utan bara… ja, fact.

♡ Det här gör jag halvt på skoj, men helt spontant: kallar smörgås i plural för smörgäss och livmoder i plural livmödrar.

♡ Nu när bloglovin’ ligger nere är det tydligt hur dåligt minne jag har. Vad heter allas bloggar nu igen? Jag måste skapa ett back-up-system för det känns som att jag saknar ”mina kompisar”.

♡ It’s over. Jag är glad igen! Här ska livet insupas, ni ska bara veta. Tack gode Gud! † Ut i solen, på med hatten, rör på fläsket och dofta på blommorna. Här kommer jag.

Kom igen, det förtjänar vi ♡

27 reaktioner till “några saker du kanske inte visste om mig”

 1. Kul lista! Borde kanske göra en sån jag också. 🙂
  Visst blir man lite handikappad när bloglovin’ ligger nere? Hoppas de löser problemet snabbt! Jag har dessutom problem med att registrera min blogg där och har mailat och skrivit till supporten flera gånger utan att få kontakt med dem. Lite störigt.

  Gilla

   1. Så du hade också problem med att lägga till din blogg? Löste det sig när du bytte blogg helt enkelt? Störigt att inte få det att funka och att de inte svarar på supporten!

    Gilla

 2. Haha jag kommer nog aldrig att lära mig med frukt i mat och så många år du har haft din tåring. Kramis ❤

  Gilla

 3. Verkligen så härligt att få veta lite ”fun facts” om dig! Varför är man sådär, att man gärna tittar om på saker man redan sett, som att man är rädd att bli besviken över att något nytt inte ska vara så bra haha..

  Gilla

 4. Smörgäss och livmödrar – hahahaha, vad rolig du är!
  Jag vill ju också skriva en bok, skulle aldrig ta på mig en tåring, det är ju jättesnyggt, men verkar väldigt obekvämt… Som tonåring hade jag däremot armringar runt handlederna som jag inte tog av på flera år. (när man liks hade fått på dem gick de ju knappt att ta av!)
  Men jag har också ”tappat bort” bloggar jag brukade läsa, eftersom jag inte kommer in på bloglovin… jag får hitta nya och så klart kommer jag ju ihåg de jag läser mest, typ din ❤
  (lånar din lista förresten!)

  Gilla

 5. Roliga fakta att läsa! Själv tycker jag ibland om frukt i mat och ibland inte. Jag tycker inte om att blanda mat och sådant som jag förknippar med bakverk.

  Gilla

 6. Roligt att få lite fakta om dig! Intressant att du har en tåring året runt, även när det inte syns. Det tillhör den man är och skapar ens ID tycker jag 😀 jag är också en omläsare/omtittare. Herregud vad min make kan tycka att jag tittar sönder serier eller läser om en bok alldeles för många gånger och ALDRIG tröttnar haha..

  Gilla

 7. Jag visste en del och en del var nytt, som du sa. 🙂
  Och kan så mycket skriva under på att bloglovins problem gör att jag inte vet vilka bloggar jag ska gå in och titta på självmant. Jag har din och två andra jag kan minnas, och sedan kommer jag inte ihåg resten. Fast har ärligt inte så många längre då de jag följt slutat skriva och jag inte börjat följa någon ny på åratal. Känns som att det är svårt att hitta nya bloggar att fastna vid idag. Jag hade gärna sett ett ”bloggar jag följer”-inlägg från dig om du har lust 🙂

  Gilla

  1. Ja, jag har mina favoriter, kan man väl säga, som jag gillar att försvinna in i, men många av dem ganska klassiska som Sandra Beijer och Flora och sånt. Men när bloglovin’ kommer igång igen ska jag verkligen försöka sammanställa lite 😀

   Gilla

 8. Kul läsning!!! Är också en omtittare av rang. Har ett gäng sitcoms jag varvar mellan och klämmer kanske ett par per år. Nu har jag dock sagt upp mina prenumerationstjänster (spotify undantaget såklart) så har liksom fått bli lite mer kreativ med vad jag väljer att titta på. Innan var det gansla mycket slentriankollande 🙈

  Gilla

  1. För mig är Spotify det FÖRSTA som skulle ryka XD Men jag har min mans inloggning, så det blir han som betalar och bestämmer. Och om han vill lyssna på musik när jag är inloggad får jag snällt vänta 🙂 Slentriantittandet försöker jag också låta bli om jag har annat som jag hellre vill göra, men jag brukar kolla om när jag ska sova. Inget är så sövande som att blunda till något man kan alla repliker till XD

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s