Tänker • Gör

”jag skall inte vackla”

Vårens vemodiga ambivalens har inletts! Tvehågsenheten kommer alltid, varje vår, utan undantag. Ni vet: ska jag nischa om bloggen, jag borde byta arbete, flytta till en ny lägenhet, ska jag börja klä mig i en ny stil, nu vill jag lära mig att göra något riktigt, riktigt bra.

Ibland när jag är deppig brukar jag tjuta ”ÅH, VAD JAG LÄNGTAR TILLS JAG SNÖAR IN PÅ NÅGOT” för jag vet att jag kommer göra det. Det är inte manier i ordets rätta mening, men det är i alla fall och flirtar med maniskhet – och det är det absolut bästa och roligaste jag vet!

Just i skrivande stund har jag inte känt vad årets grej kommer bli, men jag har köpt ett trumset och planerat en bokidé med en kompis så det är helt klart på gång. Jag känner på mig att det kommer bli så otroligt mycket olika maxa, maxa, maxa-grejer i år för jag känner en sådan revanschlust på alla dagar av liv jag inte har gjort något roligt på. Roligt, njutning, spänning! Give it!

9 reaktioner till “”jag skall inte vackla””

  1. TAAAACK, här ska bloody maxas, även om jag har min budget och mitt jobb och lite annat sånt, hehe, som gör maxandet lite långsammare än önskvärt. Men det gör inget. Jag har ju inte bråttom.

   Gilla

 1. Åh, jag älskar också när jag snöar in på nåt och blir lite småmanisk! Vet inte om det är ett sätt för mig att hålla ångest och depression borta, men i så fall funkar det iaf. Synd bara att man inte är insnöad på nåt jämt…

  Ja, jag vet att jag kommenterar ett sjukt gammalt inlägg. Men jag har liksom inte fattat att du börjat blogga igen sen din blogg låg nere eller om du bara slutade skriva för… Ehh, några år sen? Hur som helst, I’m back! Har ju följt dig på Instagram men det är inte riktigt samma sak. När jag läser dina inlägg nu igen kan jag liksom inte sluta… Mycket att ta ikapp, men jag får nog ge mig nu. 😅 Svårt att beskriva, men det känns som
  att återse en kär gammal vän att läsa din blogg. ❤️

  Gilla

  1. Jag tror att det är samma för mig – det är en copingstrategi typ, fast som jag inte kan styra över. Jag önskar jag kunde det, för det är så kuuul att vara insnöad på saker!

   Och :’) tack för dessa snälla, snälla ord ❤ ! Jag är så glad att du är tillbaka (för mig blir det ju så att det är du som är tillbaka och DIG jag återser) men måste varna att om du tänker läsa rubbet: det finns en risk att du kommer bli vansinnigt irriterad på mig. Förhoppningsvis går det över, men jag har INTE varit så stabil den här gången, hehe, så ena inlägget kan det stå EN sak och redan typ två inlägg senare kan det stå raka motsatsen ibland… men det reder sig till slut – lovar! ;D

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s