Listor • Svep

några saker som har gjort mig glad

I veckan har lite glädje sipprat fram. Flera skratt har undsluppit. Vissa dagar har jag sjungande, nynnande och visslande gått genom mina arbetsdagar. Fritiden har inte varit helt tokig heller.

♡ Jag har varit på IKSU spa där jag har ätit en enkel och fräsch sallad, legat i ett strålande solljusrum och somnat lite till och från.

♡ På min egen YouTube-kanal har jag gjort en uppladdning där jag lagar mat, snackar och sjunger. Det var roligt! Bloggen är förstås fortfarande min solklara plattform, men nu har jag testat.

♡ I brevlådan hittade jag ett meddelande från en anonym källa, men vem det än var som lämnade brevet blev jag glad och satte det i en ram i moraklockan.

♡ Harry Styles nysläpp!

Hoppas att ni också har några glada grejer från veckan att kika tillbaka på en regnig dag. Jag som för tacksamhetsdagbok och bönedagbok övar dagligen på att se förbi allt mög under dagen. Lyfta det fina! Det är enklare somliga dagar!

6 reaktioner till “några saker som har gjort mig glad”

 1. Men så härligt att du har fått må bra och haft lite roligt i veckan👏🥰! Iksu spa låter ju så härligt, jag får fara dit nångång- då hör jag av mig!
  Tacksamhetsdagbok – det kanske man skulle prova!
  Jag har haft en bra vecka. Nu har vi smitit iväg på minitripp till Granö, bara Janne och jag. Promenerat längs grusvägen och så har jag laddat med en bra bok. Bara mys!!
  Ha en skön helg! Kram❤️

  Gilla

 2. Men vilka härliga punkter, så glad jag blir! Lite positiva punkter från min vecka är att jag eventuellt ska uppfylla en av mina största drömmar, hihi, vädret har varit fint, och att min sambos seminarium om sin masteruppsats som han varit nervös över gick väldigt bra! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s