Tänker • Gör

instantaniously

Jag har en usel mobil med en sprucken kamera, så bilderna gör sig inte så fina i bloggformat. Som ”händelse” och små kvadratiska instagraminlägg känns det okej. Ni är välkomna dit, klick klick!

Jag sitter på golvet en del. Min familj på mammasidan är golvsittare och det ”sitter i” från när jag växte upp, lalala. Nu när solen ligger på blir lägenheten varm och kvav, men golvet är alltid kallt. Även nedfällda persienner hjälper till, även om solljuset får stryka på foten. Det blir ändå inte mörkt. Och snart blir det aldrig mörkt!

Idag har jag tänkt mycket på sommaren. Jag vet att det är då lägenheten blir så het att jag muttrar och kör bordsfläktar hela nätterna, men det är också då jag aldrig är inomhus. När jag satt på golvet vid balkongdörren svävade mina tankar och drömmar iväg till allt jag ska göra när temperaturerna stiger. Det var inga extraordinära drömmar, men de var fina: bara ben och fötter, lunch i gräset, korsord i sanden.

Hoppas att vårkänslorna återvänder snart, som häromdagen när jag och Erik drack te och åt äppelkaka i eftermiddagsljuset tillsammans. Eller när jag satt ute på balkongen och behövde klä av mig lager istället för att ta på nya. Jag är redo.

22 reaktioner till “instantaniously”

 1. Åh kanske kan kalla mig själv golvsittare med! 😂 Jag tycker det är så mysigt att sitta på golvet och gör det ofta hemma. Tycker även det är kallt och skönt att bara ligga på golvet med ! Mys!

  Gilla

 2. Jag tycker också om att sitta på golvet. Tyvärr tycker inte min kropp lika bra om det numera så det blir inte så mycket av det. Jag hoppas också att vårkänslorna kommer tillbaka snart igen! Idag har det snöat här och varit allmänt kallt och ruggigt. Inte kul!

  Gilla

 3. Tänker också mycket på allt jag ska göra ”sen” när det blir varmt och skönt ute. Livet blir lättare när man inte behöver släpa med sig en massa kläder överallt… Samtidigt blir jag lite störd av att jag tänker så – lite som att jag ska leva och njuta av livet ”sen” istället för nu.
  Svårt det där.. ^^

  Gilla

 4. Älskar också att sitta på golvet, alltid gjort!
  Ja, det är så härligt att vi varje dag kommer närmare värmen 😍 Även om varje årstid har sin charm så ser jag fram emot sommaren!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s