Listor • Svep

vecka 12 | mark 6:31

Är det dags att snacka lite vardag igen? Jo, kanske det. En liten sammanfattning ska jag nog kunna krysta fram i alla fall, även om kameran inte direkt gått varm.

Efter jobbet har jag varit med min pappa och mamma på måndag, onsdag och fredag. Vi har ätit på SEN Street Kitchen, löst korsord på deras balkong och fikat kaffe och äppelkaka i vardagsrummet. När vi hade firat julafton 2021 träffade jag inte mamma och pappa på två hela månader. Man kan väl säga att jag tar igen det nu.

Jobbet har varit ganska oanmärkningsvärt, förutom att vi haft två nationella prov och en maskeraddag. Jag och Erik har varit väldigt trötta och maten har varit en katastrof. Men ingen blir ledsen av sushi.

En kväll gick jag på retreat. Deltagarna är i tystnad och man kan be, man kan måla, man kan få massage, man kan sticka, man kan tända ljus. Den här gången var tystnaden och retreaten från 18:20-20:30 och det var väldigt nyttigt. Jag blev lite förbannad mitt i bönen, men det är lugnt. Han kan ta det.

Jag lämnar vecka 12 med retreaten. Helgen försvann, men det kommer fler. En ny redan vecka 13, eller hur!?

12 reaktioner till “vecka 12 | mark 6:31”

  1. Fint att du kan kompensera nu att träffa föräldrarna mycket. Det behöver man ibland! Så gott det såg ut med sushi! Det var ett tag sen jag åt det. Hoppas du får en fin vecka!

    Gilla

  2. Vad spännande det låter med retreaten!! Ibland är det inte så pjåkigt att man inte får in rutin med matplanering, att äta sådant gott tackar man inte alltid nej till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s