Tänker • Gör

glänta och släpp in lite vår

När man gläntar på vad man nu gläntar på kan det komma in lite vår. Just här uppe lär det såklart ta ett litet tag, men det är långt ifrån samma snömängder som vi hade förra året och det är plusgrader fler dagar än vi har minusgrader. Snart är det april.

Jag gläntar på balkongdörren. Frisk luft. När jag sitter där ute värmer solen. Kanske har jag fått lite färg, även om vårfärgen känns lika flyktig som en nattsömn. Jag gläntar på ögonlocken om morgonen och det är ljust ute redan innan jobbet. Jag gläntar på lådan med akvarellfärger och det kommer ut vårfärger och vårblommor.

Jag har saxat idén till bilden ganska rakt av, men nu hittar jag inte originalkällan, vilken fanns på Pinterest. Hittar ni den kan ni länka den så ska jag lägga in geniet som med så förbaskat enkla medel skapar vår. Ingen behöver ”kunna” måla eller rita. Det blir vår ändå!

20 reaktioner till “glänta och släpp in lite vår”

  1. Vad skönt att du har mindre snö och mer sol vid den här tiden jämfört med förra året. Tror att det är samma för mig. Idag ska jag tillbringa min dag på balkongen. Kramis ❤

    Gilla

  2. Ja, det är vårlikt i luften, alldeles för vårigt om jag får säga så. Det töar för mycket och för fort. Jag vill hinna njuta lite mer av vårvintern. Efter en hel dag ute i fredags, kändes det i ansiktet. Fina bilder du målat. Jättefina färger 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s