Tänker • Gör

önskelista & önskeinlägg

Eftersom jag fyller år i november längtar jag inte efter att få önska mig något. Man måste vara vansinnig om man skulle längta till november. Önskelista kan få finnas ändå. Här kommer ett collage med min materiella önskelista (del 1: smådekor och kläder):

Bestick | Glas | Krukor | Muggar | Fönsterdekoration | Mässingsdekoration | Diffuser

Sandaler | Glasögon | Sneakers | Klänning | Skjorta | Kjol | Pyjamas

Den här önskelistan består av genrebilder. Jag skulle inte ha emot att ha just exakt dessa artiklar i mina ägor, men inte nödvändigtvis. Det är snarare den här ”sortens” grejer jag vill ha och det var jätteroligt att söka rätt på allting. Hoppas hitta rubb och stubb på Myrorna, Röda Korset och PMU. Second Hand-shopping är det roligaste som finns.

Det här är ett önskeinlägg från en läsare och jag tycker att det är roligt. Kan ni inte kommentera här nedanför eller på min instagram några önskeinlägg, teman eller titlar? Det vore så trevligt med lite inspiration.

26 reaktioner till “önskelista & önskeinlägg”

 1. Så fina saker. Nä, nu lugnar vi oss lite och njuter av en härlig sommar före november ;).
  Det är alltid kul att önska sig saker, kanske du hittar din önskelista någonstans innan din födelsedag så får du göra en ny önskelista sen 🙂
  Ha en fin vecka ❤

  Gilla

  1. Tack, jag håller verkligen med! Hehe, som önskelista till en 32-åring är det en himla himla lång en, men det gör förstås inte så mycket… man ska ju drömma! Ha en underbar vecka du också ❤

   Gilla

 2. Detta har jag i mitt kylskåp. Detta har jag i min väska. Såhär går KBT. Favporitavsnitt i biblen. Favoritmobilspel. Boktips.

  Gilla

 3. Åh vilka fina saker du önskar dig och vad roligt att det kommer ifrån någon som önskade det. Jag skulle vilja att du berättar något starkt minne från din barndom. Något som jag tycker är väldigt intressant. Kramis ❤

  Gilla

  1. jag blir så himla himla himla glad av att läsa detta 😀 ❤ har haft matsvacka och lagat mycket halvhjärtat i februari, men den här veckan verkar bli bättre, så gör dig redo!

   Gilla

 4. Fina saker du önskar dig! Håller med, älskar att gå på secondhand, finns så mycket annorlunda saker att hitta där! 😊

  Tips på saker att skriva om:
  Bästa och sämsta med varje årstid
  Bucket list

  Gilla

  1. Jag med, åååh, det är så roligt, men jag får verkligen försöka hålla mig i skinnet, skulle lätt kunna råka shoppa för mycket XD Tack så mycket för tipsen också, de passar ju in på min blogg jättebra 😀

   Gilla

 5. Kanske något om dina favoritplatser i Umeå? Vore kul att läsa! Om du inte skrivit om det redan, i så fall har jag missat det… ^^

  Gilla

  1. OOOH, vilken kul idé! Jag vet knappt om jag har några längre eftersom jag tyvärr är lite av en hemmasittare nu av två års pandemi, men jag ser fram emot att skriva inlägget för jag ska ÅTERVÄNDA till mina favoritplatser i Umeå mer och mer och mer och mer nu 😀 ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s