Tänker • Gör

örhängen till vardag och fest

… with a twist.

Jag har köpt fina örhängen åt min storasyster i 35-årspresent och eftersom det inte kommer delas några bilder när jag bär dem så vill jag passa på att lägga upp här. Det är nämligen två perfekta vardagsörhängen, men with a twist.

Det första paret är från Q of Scandinavia. De är ljuva, pyttesmå silverringar men ser ni den lilla stenen i hoopen? Det är en äkta diamant. Priset hålls ner för att det inte är vitt guld utan det är silver (och diamanten är 0,02 carat…). De är så fina och hade varit det även om det bara var glas. Det känns extra roligt att säga att jag har köpt diamantörhängen åt min syrra!

Det andra paret är från Pilgrim och de är pläterade i 18K guld och helt otroligt snygga, snyggare än gick att riktigt fånga på bild. Om det inte vore för att jag redan lämnat paketet hos min syster vid det här laget så hade jag GARANTERAT valt att behålla dem, trots att jag bara har hål i ena örat. För, näe, kolla bara!

Idag vill jag gratulera min syster, min bästa vän, på 35-årsdagen. Jisses, vad grejer vi har gjort med varandra. Jisses, vad jag alltid vill vara med henne tusen gånger hellre än någon annan. Jisses, vad hon har räddat livet på mig (troligen i ordets rätta mening!) i tider av absolut mörker.

12 reaktioner till “örhängen till vardag och fest”

  1. Men oj vilka fina örhängen! Vilken lyckligt lottad syster du har som fått dessa i födelsedagspresent ❤
    Svar; tack för dina stöttande ord kring inlägget om att jag saknade min hund. ❤

    Ang. mina fobier under sommaren; det är getingar, humlor (ogillar starkt myggor och bromsar) och sedan tycker jag åska/blixt är obehagligt. Jag har varit med om att jag varit i en utsatt position när vädret slagit om från strålande solsken till oväder på några minuter, vilket känns som om det har traumatiserat mig. Det är något jag ständigt arbetar med mig själv gällande för att inte föra över mina fobier på mitt barn. ❤

    Gilla

  2. Oj, vad glad jag blir av att läsa detta inlägget! Syskonkärlek är nog det finaste som finns. Jag har en lillasyster som jag känner samma sak för, vad vore livet utan syskon liksom? Kram fina du ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s