Tänker • Gör

barbapapa

”Ett inlägg kommer lastat!”

Med vad?

”Med kläder!”


Nä, inte så värst mycket kläder ändå, men jag ville lägga upp ändå, för är det inte den allra bästa helgklädseln? En rosa jumpsuit från Monki, så man ser ut som en Barbapapa! Jag hade också marinblå bomberzip och marinblått bälte, men det syns inte för det hamnade mitt i min valk… men det finns där och är det ljuvaste ”såsa hemma”-stället.

Ska ni såsa hemma eller göra något håll-igång?

16 reaktioner till “barbapapa”

  1. Mina ”såsa hemma-kläder” vågar jag inte visa upp. Så forntida att jag blir förvånad varje gång över att dom inte fallit isär. T-shirts med tryck som slitits bort, ett nattlinne med massa små hål som bildats genom åren och så ett mjukis-set köpt för en massa år sedan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s