Listor • Svep

vecka 3 | huller om buller

Jag skulle vilja sammanfatta den här veckan med en massa bilder och anekdoter, men just nu är jag rädd att jag inte har så mycket att komma med. Jag måste skärpa mig, för med mitt dåliga minne är det foton och blogg som är räddningen. Annars är det dagar som aldrig kommer åter. Idag blir sammanfattningen huller om buller (konstigt uttryck…) för att jag har inga bilder som kan separera dagarna från varandra den här gången.

Glad: jag fick massage på arbetstid. Jag har tagit ett stort och dyrt beslut att det är dags att köpa en ny bil. Jag har ätit god mat flera gånger, bland annat återvände jag till ICA Supermarket Ålidhem där jag köpte en ”Mackbaren-macka” som på den gamla goda tiden. Nu är det strålande sol och + 8,1 °C!

Förbannad: på ICA Kvantum trängdes folk. På Stora Coop trängdes folk. På ICA Supermarket trängdes folk. Sedan slutade jag försöka handla. Backa, snälla. Jag har också varit arg på mig själv, därför att jag har känt mig så väldigt gammal den här veckan. Sedan blev jag förbannad på att man ens behöver bli gammal. Jag har inget emot t.ex. rynkor och leverfläckar, men det här med att bli skörare och få slut på tid… vad ska det vara bra för?

Mittemellan: jag köpte en chokladapelsin, svindyr. En apelsin för 14, 50 .- och den var svår att skala och klyfta och dessutom var den inte ett dugg godare än en vanlig apelsin. Jag rekommenderar ej! Jobbet har på det stora hela gått bra i veckan och jag har fått ganska mycket gjort och haft ganska roligt. I helgen har jag sett på True Crime-grejer, sjungit jättemycket och fått svåra örsmärtor, som jag misstänker blir en fullfjättrad öroninflammation snart.

Nollställningssöndag idag, wipe the slate clean: jag ska städa allt som inte gjorts klart under veckan, t.ex. våttorka och rensa kylskåpet, jag ska bädda rent i sängarna, hyvla av den gamla pälsen, smörja och pampra, dricka te, ligga på spikmattan… ingen yoga på grund av öroninflammationen, men kanske lite medveten närvaro. Det blir en mild, mild, mild nollställning idag. Min helg har gått alldeles för fort… det gör mig ledsen. Och lite stressad.

25 reaktioner till “vecka 3 | huller om buller”

 1. Jo tack min helg också, den har gått så så snabbt och är lite ledsen det redan är måndag imon. Men men så är det tiden går fort när man har det som bäst..
  Yoga gör jag också, det är såå amazing för själen, hälsan och mentaliteten!
  Kramis

  Gilla

 2. Asså haha, jag älskar ditt sätt att använda ord ”rynkor och leverfläckar, men det här med att bli skörare och få slut på tid” 😀 😀 😀
  Jag förstår precis vad du menar!

  tack snälla för att du fick mig att skratta en månadsmorgon!

  Gilla

 3. Jag måste också dokumentera för minnets skull! Visst, mycket för nöjes skull också, men jag har verkligen ett brutalt dåligt minne. Allt jag inte skriver ner är att räkna som mest troligt borta. Hopplöst.

  Fin lista förresten! Så skönt med massage och roligt med bilköp (helv vad jag är lack på bil just nu visserligen, vår strular och behöver lagas för 16k tjoho).

  Kram!

  Gilla

  1. Ja, för nöjes skull också! Men det nöjet gör också att jag minns mer av hela dagen, typ när jag tar bild på vad jag har köpt för doftljus så hjälper det mig att minnas att jag var på Myrorna den dagen, typ 😀

   Usch, det är på grund av att min bil är sönder hela tiden som jag längtar efter ny. Men jag funderar på att privatleasa, jag håller på att räkna på det nu. Tänker att vi står i något slags skifte vad gäller drivmedel och energi och sånt’… så om jag köper en så kommer kanske värdet vara vansinnigt lågt efter tre år… ja, du hör, här funderas det för fullt!

   Kram

   Gilla

 4. Kul med ny bil 🙂
  Mindre kul med all trängsel överallt. Så är det här med. Försöker undvika det så gott det bara går men man måste ju ha lite mat ibland 😉
  Håller tummarna för att du ska slippa en öroninflammation. Usch, hemskt när det gör ont i öronen…
  Sv. Det är så skönt att ha 3:e sprutan gjord. Är helt övertygad om att du med kommer tänka så efter den 7 februari. Jag kände av lite bieffekter men slapp feber. Det är snabbt övergånget. Halva lördagen så mådde jag bra sen igen. Min sambo som låg däckad i feber efter både första och andra dosen kände ingenting den här gången. Som jag förstått det så känner de flesta inte av något och mår fint efter, förhoppningsvis kommer du med göra det, håller tummarna ❤

  Gilla

 5. Usch hoppas du slipper få öroninflammation! Gör så fruktansvärt ont! 😢 Annars låter det som en ganska bra vecka! Härligt med nytt bilköp även om det är dyrt är det ju alltid värt att ha en fungerande bil tillgänglig! 😊

  Svar: min tavla kommer att bli 92×73 cm 😊

  Gilla

 6. Jag är så ledsen att ingen i min närhet säljer WWF längre bilket gör att vi inte får tag i de runda pusslen längre. Trist!

  Tack för att du säger till, det uppskattas! Har frågat om det förut och fått till svar att det beror på vilken adress till bloggen jag skriver. Så får helt enkelt börja skärpa mig där och skriva en som fumgerar! Fungerar den jag skrev nu bättre?

  Gilla

 7. Känner igen det där med att saker går för fort och så blir man typ stressad av stressen… :/
  Hoppas öroninflammationen ger sig snabbt! ❤

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s