Tänker • Gör

det snön ger

Igår hann jag vara ute och ta några bilder på världen, som nu börjar fyllas av snö och is. Isen har jag inte mycket nytta av, men snön däremot… jag tror inte att ni förstår hur mycket den gör för ljuset. Det är mörkt nästan hela tiden, om det inte vore för snön.

Mer än såhär behöver jag egentligen inte (även om jag såklart vet att det kommer). Bara det där lilla, lilla pudret underlättar verkligen vad gäller hur ljust det blir. Tänk att allt, allt, allt det vita på nedre delen av dessa bilder i förrgår bara var en svart sjö. Nu ett vitt landskap med långfärdsskridskoåkare. Synd att solen inte behagade visa sig!

Efter att de här bilderna togs på min korta promenad fick jag åka och undsätta sju av mina elever som hade blivit lämnade på en gymnasieskola de hade besökt. Deras abonnerade buss dök inte upp – helt otroligt.

10 reaktioner till “det snön ger”

 1. Det är ju årstid för snö nu. Det lyser upp helt klart, man jag klarar mig alldeles utmärkt utan den, men snart blir det ljusare! 🙂

  Gilla

  1. ett år hade vi nästan ingen och då var det så mörkt att jag ville dö XD Vet ju inte var du bor, men det är bara 4 timmar då solen är över horisonten och då gör snön väldigt gott för mig 🙂 Ser MER fram emot att det blir ljusare än att det blir snö, haha.

   Gilla

 2. Jaa snö! ❤
  Här hade vi några stänk med snö här och där fram tills igår, men ja… håller tummarna att det kommer mer innan jul!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s